ДиЕл Къмпани

автоматизирани поливни системи

Автоматизирани поливни системи ДиЕл Къмпъни град Варна

Фирма ДиЕл Къмпани е създадена през  2009г. Базирана е в град Варна ,но може да работи на територята на  цялата  страна . Основна  цел е проектирането, изграждането и подръжка на авоматизирани поливни системи , монтаж на водни помпи и хидрофорни уредби.

 

Фирмата работи с едни от най—добрите  и водещи компаний  Rain Bird и Hunter . Rain Bird  и Hunter – Едни от  водещитете американски компании специализирани в производството на материяли за автоматизирани поливни системи  и капково напояване за  частни дворове и градини  , публични и общински паркове , представителни зелени площи на вилни селища и хотели  ,спортни терени и голф игрища.

 

Необходимостта от автоматизирана поливна ситема . Водата – това е един от най-важните елементи за поддържането на красива градина . Поливайте точно толкова колкото е необходимо ,без излишен разход на вода !

Имате  къща и сте решили да имате двор с красива градина.  Преди да правите каквото и да било – затревяване, засаждане на храсти и цветя – помислете за автомартизирана подземна  поливна система.  Отдавна отмина времето, когато на нея се гледаше като на излишен лукс, при това само за богаташите. По-добре степенувайте нещата , но направете всичко както трябва.

 

Автоматизираната подземна поливната система  ще опрости поддръжката на зелените площи  и ще спестява вода и време, а растителността и тревата ще бъдат винаги добре поляти и свежи. Необходимостта на растенията от вода зависи от различните изисквания на отделните видове, от големината на растенията, от състоянието на времето, а също от съответния стадий на развитие. Растенията в период на растеж се нуждаят от много вода.

За нас

Партньори

Ние работим с водещи световни лидери в автоматизираните поливни системи - RAIN BIRD и Hunter.

 

Rain Bird и Hunter произвеждат и предлагат всички важни елементи за една професионална поливна система постигайки ефективно и икономично изразходване на водата.

"ДИЕЛ КЪМПАНИ" избира най-подходящите продукти за проекта Ви въз основа на конфигурациятана терена,озеленяването, алейте,градинското осветление и наличния водоизточник с неговите параметри - дебит и налягане.

Предлагаме професионално проектиране, монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на автоматизирани поливни системи и свързаните с тях компоненти като водни помпи, хидрофорни уредби и др.

  • Your image title

  • Your image title

  • Your image title

  • Your image title

Дейност и информация

Как работим

Дейности

Some Alt Text